Alkatrészek, kenőanyagok forgalmazása


Cégünk célkitűzése, hogy az elérhető legjobb minőségű autóalkatrészeket biztosítsa ügyfelei számára. Nálunk a minőség érték. A rendelt alkatrészeket rövid határidővel tudjuk biztosítani.
Számos program és adatbázis áll rendelkezésünkre azért, hogy autója beazonosítását pontosan el tudjuk végezni, így nem kell bosszankodni azon , hogy rossz alkatrész érkezett és így esetleg késik autója átadása. És ez a pont amikor egy kicsit kényes témához értünk ez pedig nem más, mint az ügyfél által hozott külső helyről származó hozott alkatrész.

Tudjuk, hogy napjainkban mindenki rendelkezik már egy olyan ismerőssel, baráttal vagy rokonnal akinek van valamelyik alkatrészáruháznál10-20 esetleg 30 vagy netán még több %-os kedvezménye.

Na de lássuk miért is jár ÖN jobban ha nálunk vásárolja meg autójába az alkatrészeket.

 • Szakembereink sokkal jobban tudják ,hogy milyen alkatrészt építsenek be az ön gépkocsijába, mi az a márka ami kerülendő és mi az ami jó. Több esetben is van olyan, hogy például egy adott autómárka "nem szeret" egy adott típusú pl: Gyújtógyertyát stb. Valamint készségesen adnak szaktanácsot is önnek.
 • Ha az alkatrész esetleg nem megfelelő amit hozott, nem jó az autóhoz, téves rendelés történt, vagy esetleg azonosítási hiba abban az esetben sajnos önnek kell fizetni az állásidő költségét ami addig tart még a külsös cég be nem szerzni az új jó autóalkatrészt.
 • Minden egy helyen mi megoldunk mindent az alkatrészbeszerzéstől a javításig nem kell telefonálgatni esetleg ide-oda szaladgálni.
 • Nálunk vásárolt és beszerelt alkatrész esetén mi végezzük az esetleges garanciális ügyintézést ami napjainban nagyon bonyolult folyamttá nőtte ki magát.

Szeretnénk bemutatni néhány általunk forgalmazott alkatrészmárkát:


Ha vezérlés akkor nálunk csak a Conti!

 

 

 

 

A Continental csoport egyik oszlopos és elismert tagja a Contitech, mely már több mint 140 éve meghatározó szereplője jármű alkatrész piacnak. A Német precizitásnak és a fejlesztés központú szemléletnek köszönhetően méltán nevezhetjük a Contitech-et a gumi és műanyag technológia úttörőjének. A Contitech eltökélt célja, olyan termékek megalkotása, melyek hozzájárulnak a fenntartható fejlődéshez és maximálisan kielégítik a felhasználók igényeit. Tapasztalatának és a folyamatos fejlesztésközpontúságából adódó számos gyári beszállító státuszának köszönhetően rendkívül széles termékskálával áll a fogyasztók rendelkezésére mind a szíjak, mind a légrugók területén. Csúcsminőségű szíjaik, légrugóik nem csak a biztonságos közlekedést szolgálják, de csökkentik az üzemanyag fogyasztást és a zaj- és környezetszennyezést is.


Fékalkatrészek: Brembo , Ate , Textart !


 

 

Az olaszországi központtal rendelkező vállalat, az egyik legelismertebb cég a gépjárműiparban fékalkatrészek gyártójaként. A Brembo-nak napjainkra szerte a világ számos országában jelen van, már több mint 10 gyárral. A Brembo 400 kutató-fejlesztő mérnöknél is többet állít csatasorba, hogy az évi 15 millió féktárcsát előállító piacvezető féktárcsa gyártói helyét megtartsa, illetve tovább erősítse. Így már érthető, hogy a Brembo kínálja a legszélesebb féktárcsa választékot az autóalkatrészek piacán. Ez a termékpaletta több mint 1.200 féle különböző féktárcsból áll. Annak érdekében, hogy piacvezető szerepétől ne kelljen megválnia a Brembo igen sokat tesz, mégpedig minden 100 megtermelt euróból 6,5 eurót a kutatás-fejlesztésre fordít. Ennek a folyamatos fejlesztésnek a gyümölcse, hogy a Brembo a gyári beszállítások terén szerzett piacvezető szerepe mellett, a Rally futamokon, MotoGP-n (ezen sport élcsapatának, a Ducatti-nak), a Forma 1-en (Ferrari csapatának) és a Nascar-on diadalmaskodó csapatoknak is segít elérni a győzelmet féktárcsáival. Amit talán sokan nem tudnak, már a 80-as években is szállított kerámia fékrendszert a Brembo versenyautókhoz, s azóta is meghatározó szereplője a motorsportoknak.
Az ATE az egyik legjobb minőségű autóalkatrész a fékalkatrészek (féktárcsák, fékpofák, fékbetétek, fékhidraulikák) között.

 

Az ATE az autó teljes fékrendszerét gyártja, valamint  speciális célszerszámokat is gyárt a fékkel kapcsolatos munkák megkönnyítésére.

Az Ate cég által gyártott termékek: Féktárcsák, fékpofák, fékbetétek, fékkopás visszajelzők, fék és kuplunghidraulikák, fékolajak és féknyergek.

Származási hely: Németország

 

 

 

 

 

A Textar a világ vezető beszállítója, mind a személygépkocsi, mind pedig a haszongépjármű piacon. Minőségben nem ismer kompromisszumot.

A világ egyik legismertebb fékalkatrész gyártója. 1931-ben alakult a vállalat, és mára a világ egyik vezető fékalkatrész gyártójává nőtte ki magát. 11 országban 15 részlegnél több mint 4700 dolgozója van. Évente 220 millió fékbetét gyárt.


Ha szűrők akkor a MANN FILTER a barátunk!

 

 

 

A németországi központú, kizárólag szűréstechnikával foglalkozó cég 1941 óta az egyik legnagyobb európai originál alkatrész beszállító (OE) a területén. A MANN+HUMMEL gyár független alkatrészpiac részére előállított gyári minőségű szűrőit MANN-FILTER márkanéven forgalmazzuk.
Az európai gépjárműpiacon a MANN-FILTER szűrőpalettája a legnagyobb, hiszen a több mint 3700 termékből álló MANN-FILTER választék a magyarországi gépjárműpark 95%-át lefedi. Fontos tudni azt a tényt is, hogy a MANN-FILTER nyújtja az egyik legnagyobb választékot a távol-keleti gépjárművekhez is.


 • A MANN-FILTER minden olajszűrő terméke (és természetesen minden egyéb szűrője is!) megfelel a gépjármű és motorgyártói előírásoknak - azaz minden termék gyári minőségű
 • Magas szűrési hatékonysággal bírnak
 • Optimális védelmet nyújtanak a motor kopása ellen
 • Maximális szennyezéstároló-képességűek (garantált működési tartalék)
 • Kitűnő hidegindítási jellemzőkkel rendelkeznek hatékony szűrési teljesítménnyel
 • Optimális kopás elleni védelmet biztosítanak már a motor indításától - még érzékeny motoroknál is
 • Hatékony visszacsapószeleppal rendelkeznek, így gyorsan felépülő és megfelelő olajnyomást és olaj ellátást eredményeznek indításkor
 • Az olajszűrő megkerülőszelepe precízen az adott olajkörhöz van hangolva
 • A MANN-FILTER olajszűrő termékek használatakor nő a motor élettartama, még kedvezőtlen körülmények között is
 • Nyomásálló házzal rendelkeznek - teljes körű működési megbízhatóság
 • Kicsi áramlási ellenállásúak, így a motor olajellátása és kenése gyors

Ha kuplung akkor LUK!

 

 


 

A LUK a német Schaeffler csoportba tartozó világszerte ismert és elismert márka. Ennek legnagyobb bizonyítéka, hogy minden negyedik a futószalagról legördülő autóba LUK kuplungot szerelnek be. Maga a márka már mintegy 50 éve gyakorlatilag egyet jelent az innovációval, mely nagymértékben alapszik a felhasználok véleményén, így is maximálisan törekedve még a látens igények kielégítésére is. Továbbá nagy gondot fordítanak a magas színvonalú kiszolgálásra és a kiváló minőségű termékskála folyamatos bővítésére. Ezen jellemzőknek köszönhetően vált a végfelhasználók körében és az autóiparban is méltán népszerűvé. A LUK innovatív és felhasználó központú filozófiáját a márka jelmondata is híven tükrözi miszerint: "Vevőink sikere a mi sikerünk is egyben!" 

A lengéscsillapítást a MONROE -ra bízzuk!

Monroe termékeinél elsődleges szempont volt a legmagasabb anyagminőség, valamint azok precíz megmunkálása a legmostohább körülményekre méretezve.

Olaj: A.Z MEISTER
 
Az A.Z. Meisterteile termékcsaládjaival a legmagasabb minőséget kínálja, de elérhető áron.Az A.Z. Meisterteile olajok és kenőanyagok Európa egyik legkorszerűbb finomítójával rendelkező, európai léptékkel nézve is meghatározó olajvállalatának terméke. Piacra lépése óta rendkívüli népszerűségnek örvend.

Futómű = Lemförder

A ZF Trading GmbH tagjaként a Lemförder olyan követelményeket támaszt termékei vel szemben, mint senki más. Termékeit több területen egyszerre teszteli. A kész termékeket klímakamrákban ellenőrzik, tengelytesztelésnek és korróziópróbának vetik alá. Végül számítógéppel elemzik az eredményeket.


Természetesen ezen alaktrészektől eltérő márkákat is be tudunk szerezni viszont cégünk ezeket jószívvel ajánlja!

Alkatrészrendelés +36 70 210 00 77 vagy info@komlosauto.hu!


                                                                          


2015-12-15 18:45

Vissza